Syltelabbar


Rekkefølgja på bileta vart litt feil. Det skulle ma. visa før-etter.

Forslag til ein enkel og god middag: To halve syltelabbar + eit par kokte poteter. Velbekomme! “Ho lyse i kassen” anbefalte mjølne poteter, somme brukte og kvitost til, sa ho. Eg kjøpte tre pakkar syltelabbar (kjøp to betal for tre, eller omvendt…..). Dei kunne nok vore kokte nokre minutt lenger, og lege i saltlake, men elles var smaken framifrå.

3 kommentarar to “Syltelabbar”

  1. Helge Alme Says:

    Syltelabbane skal eg ikkje utale meg om men mjølne pote til god mat skulle vere lovpålagd. Allt for mykje poteter av dårleg kvalitet å få kjøpt.

  2. eies Says:

    Mjølne poteter er bra og ein favoritt! Men har du ein stressa dag, so er “kokefaste” poteter ikkje å forakta, for dei er ikkje so “akkurat” på koketida. Mjølne poteter går lett sunde om dei kokar LITT for lenge.

  3. Helge Alme Says:

    Har hatt hell med å bruke meir salt enn vanleg i vatnet og akkurat på grensa til fosskoking. Meir på grensa til å trekke enn koking.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s


%d bloggarar likar dette: